5 до 7 седмични тестове

РАБОТИТЕ НА СМЕНИ/ГРАФИЦИ ИЛИ ИМАТЕ СВОБОДНО ВРЕМЕ?
НИЕ ЩЕ ВИ ПЛАТИМ ЗА НЕГО!
 
Може да идвате преди работа! Може да идвате след работа! Дори в обедната почивка!
Вие избирате удобното за Вас време!
 
Отделете ни по 20-30 минути три пъти седмично, в продължение на 4 или 5 седмици. Така ще допълните доходите си с до 250 лв.

- 13 посещения в рамките на 4 седмици. Посещенията са в определен от Вас един и същи час, в дните понеделник, сряда и петък. Престоят е по 15 минути за всяко посещения. Получвате 240 лв. при последното посещение. 

- 13 посещения, 4 седмици, в един и същи час. Дните са вторник, четвъртък и събота, а престоят е 20 минути. Заплщането - 240 лв. при последното посещение.  

- 21 посещения, 5 седмици, в един и същи час. Дните са понеделник, вторник, четвъртък и петък, а престоят е 15 минути. Заплащането - 290 лв. 
 
БОНУС! Запишете се с Ваш познат, приятел, роднина, съсед, с който да участвате в някои от тези тестове и ПОЛУЧАВАТЕ 30 лв. към възнаграждението си накрая! ВАЖНО! И двамата трябва да сте завършили успешно теста. За всеки следващ доведен участник получавате по 20 лв.

За повече информация :
Тел.: 0896 760 617
Адрес : гр. София, ул. Хенрих Ибсен 17, срещу мол Парадайс и на метростанция Витоша
 
 
Стани доброволец Стани доброволец

IEC Group

От 1999 г., И.К.Е. Франция води политика на международно развитие. С цел да отговори най добре на нуждите на своите клиенти се е установила на три континента (Европа, Азия, Африка).

Новини