Нови технологии

Институт за клинични експертизи България има удоволствието да представи първата иновативна система за стандартизирано мултимодално заснемане на цяло лицеColorface®.

ColorFace® предоставя нови възможности в проучването на продукти против стареене и избелване, особено с до 5 метода (кръстосано, 30°, 60°, успоредно на нормалната поляризация) и специален софтуерен анализ на изображения с пълна резолюция за улавяне на бръчки, тъмни кръгове, цвят, блясък, пори, пигментни петна и др.
Този нов подход за цветно картографиране позволява непрекъсната визуализация на чертите на кожата на лицето и революционизира сегашното разбиране за хидратацията и бариерната функция на кожата на лицето. Цифровите снимки с висока разделителна способност в кръстосано поляризирана светлина, направени с ColorFace®, анализирани от Newtone Technologies, преди и след прилагане на козметичен продукт за изследване, позволяват обективно да се оцени ефектът на продукта.

 
                            
Стани доброволец Стани доброволец

IEC Group

От 1999 г., И.К.Е. Франция води политика на международно развитие. С цел да отговори най добре на нуждите на своите клиенти се е установила на три континента (Европа, Азия, Африка).

Новини